Hyra istället för att köpa?


Vår primära verksamhet handlar alltid om att bygga de finaste husen i de svenska fjällen. Men det händer ibland att vi blir tillfrågade av våra tidigare kunder om hjälp att förvalta och även hyra ut husen vi har byggt. Då vi alltid är otroligt stolta över våra hus så ser vi det som en fin möjlighet att låta fler uppleva våra exceptionellt fina byggen. Detta är en väldigt exklusiv tjänst som enbart finns under perioder då husägaren inte själv har möjlighet att vara på plats. Därför kan tillgången variera därefter. Just nu erbjuder vi möjlighet att hyra följande bostäder. Kontakta oss för mer information och speciella önskemål.


Hovdedalen


Fjällro Lodge

Exklusivt fjällretreat med fyra sovrum och plats för åtta gäster. Här förenas lyx och komfort, från det avkopplande utomhusspabadet och bastun till det smakfullt inredda köket med Gaggenau-vitvaror. Sängar från Carpe Diem och närhet till Skistars liftsystem gör detta till det perfekta valet för en minnesvärd fjällupplevelse.

Fjällcharm

Totalt finns två badrum och fyra sovrum, vilket rymmer 8 bäddar. För bekvämligheten ingår även en laddstolpe för elbilar. Uteplatsen bjuder in till avkoppling med en hängande eldstad. På undervåningen möts du av ett TV-rum och ett badrum med dusch och bastu.

Fönstret mot fjället

I Hovdedalen, Vemdalen, välkomnar detta fantastiska fjällhus med imponerande fönster och en stenbeklädd öppen spis gäster till en alpin reträtt. Här finner man exklusiva bekvämligheter, inklusive bastu och premiummöbler, och njuter av en oslagbar utsikt över fjällen.

Timber view lodge

Spendera nästa skidsemester i ett av de finaste husen i hela Vemdalsskalet. Ett spektakulärt timmerhus om 200 kvm med en vacker utsikt, ett privat läge och ski‑in/ski‑out beläget i Hovdedalen, Vemdalsskalets premiumområde.


Lofsdalen


Fjällkanten Lodge

Beläget i ett vackert och naturskönt område, med ski-in / ski-out, miltals av skoterleder som går att nå intill huset och en underbar utsikt över dalen och fjällen på andra sidan sjön.


Är du intresserad av att hyra? Kontakta oss!

    Dennis Ålander
    Dennis Ålander | Residensbygg

    Intresserad att bygga eget hus istället?