Om Residensbygg


Företaget grundades

Residensbygg – (Residensbygg AB, Org.nr 559045-1729) grundades 2015 i Stockholm. Numera ligger företagets huvudkontor mitt i Jämtland, i centrala Östersund med utsikt över stortorget. Våra arbetsområden kretsar framförallt runt Åre, Vemdalen och i en snabbt växande del i och kring Stockholm.


Residensbygg.se

Flytt till Jämtland

Under 2017/2018 flyttade vi stora delar av verksamheten till Jämtland för att komma närmare de jämtländska fjällområdena, framför allt i Åre och Vemdalen. Vi har sedan dess byggt vad vi anser är några av de finaste husen i de svenska fjällen.

Stort förtroende

Vi har genom åren sedan 2015 byggt upp en bra relation med våra kunder. Det ökade förtroende har lett till att vi har fått möjligheten att bygga större och mer påkostade hus varje år. Något som vi är väldigt stolta över.

Totalentreprenad

Sedan starten har vi samlat på oss fler och fler resurser under samma tak och kan idag erbjuda totalentreprenad där vi tar hand om allt hela vägen till nyckelfärdigt hus. Med våra duktiga snickare, hantverkare och arkitekter kan vi rita och bygga både hus, kök och möbler helt enligt våra kunders önskemål.

Behöver ni en husbyggare utöver det vanliga så har ni kommit helt rätt.

Dennis Ålander
Dennis Ålander | Residensbygg

Behöver ni hjälp med ert nästa projekt?