Inredning från Residenshem


Från idé till nyckel

Vårt mål är alltid att kunna hjälpa till hela vägen från idé till överlämning av nyckel till ett fullt inrett drömhus. Tillsammans med Residenshem täcker vi hela inredningsprocessen. Våra duktiga inredare hjälper till med allt från färg, möbler och tyger, hela vägen till belysning och dekoration.


www.residenshem.se

Residenshem logo

Egen produktion & platsbyggt


Fyra platsmonterade våningsängar med stege

Vi har tagit fram en rad platsbyggda möbler som kan anpassas för varje kund och detta producerar vi tillsammans med ett snickeri såväl som hos producenter i Europa. Med andra ord finns det stora möjligheter att arbeta med olika material, så som trä, sten, järn, glas och betong. Vi tillverkar kök, kommoder och platsbyggda garderober i egen regi. En stor favorit bland våra kunder är våra platsbyggda våningssängar i olika storlekar. Vi har också ett brett urval av textilier och har egen sömnad av gardiner, draperier, sängkappor/gavlar och kuddar.

Residenshem


Vardagsrum med inredning från Residenshem

Utöver det nära samarbetet med Residensbygg driver även Residenshem online-försäljning till både privatpersoner och företag. Där säljs både möbler, belysning och mindre heminredning.

www.residenshem.se

BELYSNING

SKÅP & FÖRVARING

DEKORATION

Buster + Punch

KOMMER TILL FJÄLLEN

Vi är oerhört glada och stolta över att som enda återförsäljare i fjällvärlden kunna erbjuda Buster + Punch’s produkter till våra kunder.

Diana Flatmo
Diana Flatmo | Inredare -Residenshem

Behöver ni hjälp med ert nästa projekt?